Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не мъкнете много топки ... днес точно от този интер спорт купих за 75 лева найк ...
    Пробвах ги всичките и тази най-добре се усети
    Пари ще събирам другият път по 15 лева от човек за залата до края на месеца и топката. Който иска ... събирам касови бележки и там боклуци - да му ги давам да ги гледа, да се обади само, няма проблем ...
    Даже предпочитам ако някой друг изяви желание да се разправя с парите ...
    МОЛЯ другият път /понеже не стана с черно-бяло/ да си носите по една синя и една червена тениска. Разберете ме и мен ... махна ли очилата ми е много гадно да познавам лица и предният път на 2-3 пъти бъркам ...
    Програмата за неделя е следната :
    15тина минути загряваме, разпределяме се, и в 21 : 20 започваме да играем игра с всички правила на играта 4х15 минути мръсно време.
    Аз ще съм съдия 2 от частите, но търся навит за другите 2 ... за да стане игра трябва просто да има съдия - не става иначе.
    Яката съм се надъхал и не моа да дочакам неделята ... адски много ми се играе
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Супер И аз нямам търпение да идва тази неделя

За тениските предлагам ПАК да останем с черни и бели, ама този път всички да си носят Просто ми се струва че много хора няма да имат сини/червени тениски, а черното и бяло е по-разпространено...Специално от тениските говоря от името на 2 играча...и незнам гардероба на другите
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Дам и аз така мисля за тениските...Нека останат черни и бели...Аз си намерих черна, така че няма да създавам повече трудности на противниковия отбор

Относно съдийството....ЗНачи едно време (като бяхме млади хаха) като играехме процедирахме така:

Примерно аз атакувам и противника ме спре с непозволени средства, то аз си казвам силно и отчетливо : "ФАЛ" , играта спира и аз си изпълнявам наказателния удар итн...Не виждам защо трябва да ангажираме някой да ни е съдя...

п.с. Ще пробвам да се измъкна от работа по-рано, за да дойда към 9и35....Вие до колко ще играете, за да си направя сметка дали има смисъл да идвам толкова късно?

п.с.2

ЗАщо колеги не искате да пробваме в залата на ЛОКО-то ? Знам я от личен опит и смея да твърдя, че е поне 10 пъти по-добра от тази на Раковски ?!
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 23:56.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Съгласен съм за всичко.
          Светльо нека се разиграем и да си спомним как се мята топката и как ставаха нещата и тогава ще вдигнем левел и ще сменим и заалта.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Аре за тениските хубаво ... черни и бели да останат ...
            Ама за съдийството държа ... от двата отбора по 1 ще се жертва да свири ... ще се редуваме на всяка част и така 1 част свириш, 1 играеш ...
            пък ако има повече навити ... по-добре ... Ама трябва да има съдия ... не е хубаво да се изпокараме ...
            Иначе до кога ... естествено, че ще играем до 10 и 30
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Колеги, може ли да уточните актуалното място на сбирката, че имам желание, но не знам къде да дойда ?
              Last edited by Pastora; d.m.y г., 18:22.
              Arena Coast Customs

Comment

• Опа, дублира го
                Arena Coast Customs

Comment

• Зала Раковски ...
                  Аз пак ще съм до към 9 без 15 на еко-то, да си изпия вечерното кафе ...

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Зала Раковски ...
                    Аз пак ще съм до към 9 без 15 на еко-то, да си изпия вечерното кафе ...
                    Ще дойда и аз на Екото, че не знам откъде се влиза за залата
                    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                      Аре за тениските хубаво ... черни и бели да останат ...
                      Ама за съдийството държа ... от двата отбора по 1 ще се жертва да свири ... ще се редуваме на всяка част и така 1 част свириш, 1 играеш ...
                      пък ако има повече навити ... по-добре ... Ама трябва да има съдия ... не е хубаво да се изпокараме ...
                      Иначе до кога ... естествено, че ще играем до 10 и 30
                      не съм съгласен за съдията ...
                      просто няма нужда от такъв ...
                      Удрят те, искаш фаул, получаваш ...
                      Това е ... И винаги е било така ...
                      еФтините спорове относно - имаше ли, или нямаше просто не съществуват ... (фаулиращият най-добре знае какво е направил ...)
                      Искаш - получаваш ...
                      Това е ...
                      Друг е въпроса, че доста хора (без да обиждам никого) не знаят що е двоен дрибъл, крачки или носене...
                      Това наистина НЕ Е важно ...
                      Важен е спорта !!!
                      Но ако държите да има съдия - нека ...
                      Просто за да е обективен, трябва да познава правилата ...
                      AR 155 2.0 16V Never Forget You
                      AR 166 2.4 JTD

Comment

• Аз пък не виждам кой ще си признае 3 секунди примерно ... след като ги е направил, значи не се е усетил ...
                        Или пък крачките, които и аз правя по някога ... еми не се усещам винаги ... ако се усетя, винаги ще кажа, но като не се усетя ...
                        Айде двоен дрибъл не може да се сбърка, ама ... знам ли ...
                        Абе както искате ... аз няма да се пробвам повече да правя нещо сериозно ... квото стане ...

Comment

• Все пак сме "аматьори - любители"...3 секунди итн наистина няма кой да си ги каже, въпреки че аз миналата неделя си ги спазвах и не "киснех" в трапеца повече от необходимото, но това си е вече до изградени навици...

Като цяло ние си играем така да се каже повече стрийтбол, от колкото баш как си пише по дебелите книги...
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Все пак сме "аматьори - любители"...3 секунди итн наистина няма кой да си ги каже, въпреки че аз миналата неделя си ги спазвах и не "киснех" в трапеца повече от необходимото, но това си е вече до изградени навици...

Като цяло ние си играем така да се каже повече стрийтбол, от колкото баш как си пише по дебелите книги...

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Батко виж първият пост пак, моля те ...
                              Стрийтбол мога да си играя ... и е сега да се обадя на 3ма приятели ...
                              Как да е ... квото кажете такова ще играеме ... като ви е кеф

П.С : А пък ако видя да свирят 3 секунди на гард ... ще се прекръстя ...

Comment

• А аз ще се прекръстя, ако ми кажеш кога точно в двата отбора имаше(играеше) център Всички се нареждат на дъгата на 3-ката и чакаме...Така, че играехме всичките гардове хахах. Единствено колегата Юрети ми направи впечатление, че влизаше под коша и чакаше подаване като център. Ние не можем да се наредим нито в атака, нито в защита както трябва, а пък камо ли за 3-те секунди да става върпос Един път не видях да има отиграване на заслон/контразаслон и неща където са "А" и "Б" в баскетбола итн итн....

Просто колкото и зле и скептично да прозвучи...на този етап си играем баш на ниво стрийтбол, да не кажа на ниво "ученици 9-ти клас"

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                                X